Levi's: ondergoed om in te leven

Wat doe je in deze lockdown-tijd waarin je nog nauwelijks iets kan of mag? Nou, dan kun je er maar beter het beste van maken! Op dat scenario is de gloedjenieuwe campagne van Levi's geïnspireerd: underwear for living, oftewel ondergoed om (eens echt!) in te leven. En dat doe je het best met een Levi's logoband boven je 501.

Levi's: underwear for living

escaping boredom with creativity

Ontsnappen aan verveling met een portie creativiteit. Dat is het beste wat je kunt doen om van een vervelend moment iets moois te maken. En eigenlijk is dat best eenvoudig. Voor de underwear for living campagne trommelde Levi's een jongevent en wat vrienden op die samen in quarantaine gingen. Het resultaat is een – eigenlijk doodnormale – situatie waarin ze leefden van kleine geluksmomentjes. Feesten, lunchen, keihard lachen... En dat in hun Levi's jeans met daaronder een Levi's boxershorts, uiteraard.

Levi's underwear for living

de fun vibe naar je boxershort

Maar eu... wat is nou de link tussen die vrienden en boxers.nl, horen we je denken? Dat jij zelf ook je geluksmomentjes kunt creëren door te genieten van kleine dingen! Het begint al bij het kopen van fijn ondergoed. Want dat is nou eenmaal de basis van je outfit en die basis kan maar beter comfortabel zijn. En lang meegaan natuurlijk. Want wie écht leeft, heeft ook boxers nodig waarin geleeft kan worden en waar je niet op uitgekeken raakt. Daarom zijn de basics van Levi's zo handig.

Met welke Levi's boxer haal jij de fun vibe naar je ondergoedla?

verder naar Levi's ondergoed

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops