Levi's: de populairste boxers uit de basiscollectie

Als het om je favoriete merk Levi's gaat weet je wat je kan verwachten: elk modeseizoen een nieuwe collectie met de tofste designs. Maar wist je al dat Levi's naast al dat nieuws ook een basiscollectie heeft? Daarin zitten basics waarmee je elke dag van het jaar goed voor de dag komt. Dit zijn de populairste Levi's boxers onder elkaar! 

Levi's basic boxershorts

basic

Deze variant heet niet voor niets is basic, want het gaat om effen ontwerpen met daarop een groot Levi's logo. Slips, boxers met korte pijpen of lange pijpen: de keuze is reuze. Welk model je ook kies, het fijne is dat hij echt nooit uit de mode raakt.

Levi's basic 2-pack slips blauw II Levi's basic 2-pack trunks grijs Levi's basic 2-pack zwart

sportswear logo

Sportief ingesteld of minder sportief ingesteld: het maakt Levi's niks uit, want de sportswear logo modellen zijn er hoe dan ook voor elke man. Waar je alleen nog naar moet kijken is de kleur. Er zijn namelijk zwarte 2-packs (altijd goed), maar ook juist vrolijke tinten. Zo zit jouw favoriet er altijd tussen!

Levi's sportswear logo 2-pack zwart Levi's sportswear logo 2-pack rood & grijs Levi's sportswear logo 2-pack blauw & grijs

vintage heather

Wie Levi's een beetje kent, weet dat de gemêleerde vintage look perfect in de collectie past. Vintage heather kleurt perfect bij je jeans en is daarom onmisbaar in de kledingkast van een man die graag spijkerbroeken draagt. Je hebt zelfs keuze uit creaties met korte pijpen en lange pijpen.

Levi's vintage heather trunks 2-pack blauw Levi's vintage heather 2-pack blauw III Levi's vintage heather 2-pack rood II

vintage stripe

Niet eens echt basic, maar wel altijd voor je online zijn de vintage stripe boxers. De naam zegt eigenlijk al genoeg want, juist ja, het gaat om gestreepte boxershorts. Bij die gestreepte boxer krijg je dan wel weer een effen exemplaar, zodat je af kunt wisselen tussen rustig en speels. Net wat jou vandaag beter staat ;).

Levi's vintage stripe 2-pack zwart Levi's vintage stripe 2-pack denim Levi's vintage stripe 2-pack grijs


Nog niet uitgekeken? Bekijk de gehele Levi's collectie voor al het moois uit de basiscollectie, maar ook uit de nieuwe collecties.

verder naar Levi's boxershorts

onze shops