Levi's en zijn nieuwe trendkleur

De nieuwe Levi’s collectie staat online, jongens! Om het je gemakkelijk te maken is hij in één woord te omschrijven: pastel. Levi’s gaat er vol voor, maar eentonig is deze voorjaarscollectie absoluut niet. En om tussendoor een klein beetje van koers te veranderen, is er naast de pasteltrend nog wat meer te vinden.

trend van het moment

Je hoort het: als het aan Levi’s ligt draait alles dit voorjaar om pastel. En dan vooral om een pastelkleurige boxershort, want vanaf nu is ‘ie er in alle tinten van roze tot geel en alles ertussenin. Printje scoren? Ook geen probleem, want de trend gaat gewoon mee op tropische verschijningen en paisley prints. Zelfs de geliefde camouflageprint krijgt een metamorfose voor een instant voorjaarsgevoel.

effe wat anders

Om niet alleen maar met pastelkleuren in je ondergoedla te eindigen, heeft Levi’s nog wat anders. Dit merk kan niet zonder eyecatchers met logo's en daarom is ook aan fans van deze trend gedacht. Ze zijn er in het gekleurd zwart of helemaal zwart-wit. O ja, we willen je ook nog even onze favoriet in tie-dye laten zien. En zo zie je maar, uiteindelijk is er weer voor iedere man wat - of je nou verliefd bent op pastel of niet.

onze shops