Last minute cadeautips voor kerst

Langer wachten kan echt niet meer. Wie in deze blog over kerstcadeaus nog niks had uitgezocht, moet NU doorpakken. Sla dus snel je slag en kies hieronder wat feestelijke boxers of sokken uit voor hem, haar en de kids. Wij pakken je kerstcadeaus gratis in en jij zorgt ervoor dat ze op tijd onder de boom liggen... teamwork!

kerstcadeau boxers

1. kerstcadeau voor hem

Je komt dit jaar niet weg met de smoes dat je geen leuk kerstcadeau kon vinden, want voor heren hebben we het allermeest te kiezen. Al maakt dat het misschien niet makkelijker... Gelukkig weten wij wat heren willen krijgen: een luxe cadeublik met boxers van Levi's of een Muchachomalo 12-pack met een jaarvoorraad aan ondergoed. Shop daarbij een mooi sokkencadeau, zoals deze van Effio.

Levi's
35,-
Muchachomalo
109,95
Effio
36,99


heren ondergoed

2. kerstcadeau voor haar

Ook als het aankomt op damesondergoed is de keuze reuze. Onze tip: koop een mooi setje bestaande uit een bralette en string of slip. Zo zit er speciaal voor de koude wintermaanden zacht kerstondergoed van velours in de Tommy Hilfiger dames collectie. Heeft ze ook warme voeten nodig? Elke dame wordt hoe dan ook wildenthousiast van mooie Calvin Klein sokken.

Tommy Hilfiger
37,90
Tommy Hilfiger
22,90
Calvin Klein
23,95

dames ondergoed

3. kerstcadeau voor jongens

Heeft vader wat nieuws gekocht, wil zoonlief het ook. Met matchend ondergoed van merken als Björn Borg en Muchachomalo, geef je jongens hetzelfde kerstcadeautje als papa. Extra leuk dit jaar is de Muchachomalo 3-pack waarvan je de verpakking uitvouwt tot een Mens erger je niet spel. Tommy Hilfiger sokken erbij en zijn Kerstmis kan niet meer stuk!

 

Björn Borg
44,95
Muchachomalo
19,95
Tommy Hilfiger
14,99

jongens ondergoed

4. kerstcadeau voor meisjes

Meisjes zijn dol op kleuren en prints en daarom hebben we dit jaar de meest vrolijke cadeau-ideeën voor kerst. Wat dacht je van een Chicamala 3-pack (het kleine zusje van het bekende merk Muchachomalo) of van Disney Happy Socks voor ultieme hapiness? Maar ook stoere meiden krijgen met een set van Calvin Klein het kerstcadeau waar ze op hoopten.

Chicamala
39,95
Calvin Klein
25,90
Happy Socks
25,95

meisjes ondergoed

We weten dat het stressen is, maar omdat de Kerstman dit jaar veel online besteld is het nóg drukker bij de post. Bestel vandaag je cadeaus om ze nog voor de kerst in huis te hebben.

onze shops