Lachen maar: onderbroekenlol en grappige boxershorts

Oef, het is 1 april: een dag vol (onderbroeken)lol. Watch your back! Je kunt zo ineens zout in je koffie of een scheetkussen op je bureaustoel vinden. Hoe dan ook, om jou vandaag keihard te laten lachen is dit een mooie gelegenheid voor een dosis onderbroeken humor. We hebben genoeg grappig ondergoed online staan. Dit zijn de allerleukste herenboxers:

gekke onderbroeken met eten

Als printjeshelden hebben Jack & Jones en jouw favoriete wijde boxermerk DEAL vrolijke en funny onderbroeken met eten. Van snacks en ontbijtjes tot foute boxershorts met hotdogs: DEAL heeft ze. Maar ook de 'gewone' strakke boxershort met of zonder pijpjes is er met etenswaren. Zoek je naar de perfecte combi met jouw gekke boxershorts? Tussen de herensokken van onze vriend sokken.nl vind je net zo leuke sokken met eten. Yum!

grappige onderbroeken heren

grappige boxershorts met dieren

Al duurt Dierendag nog eeuwen, grappige boxershorts voor mannen mét dierenprints mogen niet in dit lijstje ontbreken. En wij als boxerspecialist hebben wij natuurlijk gekke onderbroeken met dieren voor je. Wat dacht je van krabben, badeentjes (als we die ook even in de categorie dieren mogen stoppen) en toekans? Je vindt de grappigste mannen onderbroeken met de grootste beestenboel bij merken als XPOOOS, Shiwi en natuurlijk weer DEAL.

funny soorten onderbroeken

Begrijp ons niet verkeerd: rare onderbroeken bestaan in onze ogen niet. Daarvoor zijn we immers de ondergoedspecialist. Maar – sorry voor de liefhebber – omdat jockstraps net effe anders en bloter zijn, is niet iedereen gewend aan dit soort ondergoed. Hetzelfde geldt voor de herenstring. Wil je je partner verrassen of je beste vriend een verjaardagscadeau doen? Stap eens uit je comfort zone: dit grappige ondergoed voor heren doet het altijd goed.

Genoeg inspiratie voor het uitzoeken van foute boxershorts en grappige onderbroeken, heren!

verder naar herenondergoed

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops