x

zomersale: scoor tot 30% op jouw favoriete items

Kultivate: van opvallende prints tot tijdloze basics

Bezig met laden...

Kultivate. Het betekent zoiets als kweken. Dat is wat het merk Kultivate sinds de oprichting in 2003 doet: het kweken van classics in een trendy, eenvoudig en vrolijk jasje. Waar je aan moet denken? T-shirts, sweatpants, sokken, zwembroeken en (héél belangrijk) Kultivate ondergoed! Dat laatste hebben wij nieuw online en daarom leek het ons een goed idee om je mee te nemen in de collectie Kultivate boxers.

Kultivate boxer met print

Kultivate's geprinte boxers

Waar Kultivate écht mee opvalt? Dat zijn de vrolijke prints die je op menig boxer voorbij ziet komen. Kultivate begrijpt als geen ander de trends van nu en morgen, en weet daarom precies welke print jij deze zomer op je boxer wilt. Een streepje hier, een flamingo daar... De twee oprichters van Kultivate zijn ooit begonnen als grafisch vormgever – en dat zie je! Wat wij extra leuk vinden zijn de vrolijke kleuren die je het hele jaar door in de zomerstemming brengen.

basic Kultivate boxers

Kultivate's basic boxers

Maar ook de effen Kultivate boxershorts kunnen niet in je boxerla ontbreken. Naast trends gelooft Kultivate namelijk in eenvoud: een basiscollectie met een tijdloze look die altijd het karakter van Kultivate behoudt. Het fijne is dat je zeker weet dat een zwarte of donkerblauwe boxer niet uit de mode gaat. Wil je toch wat opvallenders? Dan zijn er de vrolijke pastelkleurige items uit de nieuwe collectie.

Moment your style – shop je nieuwe Kultivate boxers in onze webshop.

verder naar Kultivate boxers

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops