Klaar voor je workout met een goede sportoutfit voor heren

Bezig met laden...

Je sportoutfit is de basis van een fijne workout. Je sport namelijk net wat lekkerder als je sportkleding fijn zit en, ook niet onbelangrijk, mooi staat. Dat komt wel goed, want wij hebben alles wat je nodig hebt: comfortabel sportondergoed, goede sportsokken en een hip sportshirt. Ready, set, go!

sportondergoed

Het geheim van een goede sportboxer? Dat is toch wel het materiaal. Al ons sportondergoed is gemaakt van microfiber en dat betekent dat je lekker stretchy, niet knellend en vochtdoorlatend ondergoed in huis haalt. In microfiber heb je minder last van transpiratie en da's wel zo fijn tijdens een heftige workout. Bij ons vind je sportondergoed van je favoriete merken, zoals uit de Björn Borg performance lijn.

sportondergoed

verder naar sportondergoed

sportsokken

Sportsokken zijn ontzettend belangrijk. Ze zijn zachter, minder zweterig en voorkomen blessures. Des te beter dus dat jij een goed paar sportsokken uitkiest. Gelukkig hebben we op sokken.nl aardig wat sportsokken staan, zoals FALKE sportsokken en PUMA sportsokken. en Stance sportsokken. Wandelsokken, hardloopsokken, tennissokken, fietssokken en zelfs skisokken... we've got it all!

sportsokken

verder naar sportsokken

sportshirts

De basis is er, maar weet je hoe je jouw hippe outfitje echt afmaakt? Een sport T-shirt does the trick. Op shirts.nl vind je heren sportshirts die ook nog eens perfect passen bij je ondergoed. En da's niet alleen omdat het gemaakt is van hetzelfde materiaal (microfiber!), maar ook vanwege de merkopdruk. Wat dacht je van Björn Borg op de tailleband van je boxer, je sokkenboord én je mouw?

sportshirts

verder naar sportshirts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops