Klaar voor de start! Welk sportondergoed past het beste bij jou?

New year, new you? Of blijf je gewoon lekker door sporten zoals je altijd al hebt gedaan? Sportondergoed is een echte toevoeging aan je work-out. De vochtopnemende stof met weinig en/of platte naden gaat een snijdend gevoel tegen en op deze manier ervaar je het meeste comfort tijdens het sporten. Maar nu is alleen nog de vraag: voor welk model ga jij?

sportondergoed

1. hallo printjes!


Printjes zijn razend populair, maar soms moeilijk te combineren met de rest van je outfit. Met deze 3-pack draag je de ene dag een van de basics en de andere dag een toffe neon print. Zo hoef je minder vaak te wassen als je vaker in de week sport, bonus!

2. zei iemand daar nou bier?

Verwar jij wel eens je bidon met een bierflesje? Geen probleem, want waarom zou je niet je twee favoriete hobby’s kunnen combineren? Op deze boxer van SAXX vind je een valley of beer. Bewaar de alcohol wél even tot na het sporten ;) Proost!

3. ice ice, baby

Het meeste sportondergoed in onze webshop is van microfiber, maar deze sportslips zijn van extra koel stretchkatoen. Tijdens je work-out krijg je het natuurlijk al warm genoeg.

4. lang niet gek!


Lange pijpen zijn super comfortabel tijdens het sporten. Van deze gemakken houden wij wel, want het laatste waar je je mee bezig wil zijn is een afzakkende onderbroek, toch?

5. voor de woordgrapjes liefhebber

Deze per4mance boxer van Skiny is een ideale sport trunk. De microfiber stof zorgt voor alle vochtgevoelige gemakken en als kers op de taart heeft hij heeft geen irritant waslabel. Een fijne toevoeging aan je sportsessie dus. 

6. geen bibbers meer 

De wintermaanden zijn altijd erg koud, maar toch zijn er altijd avonturiers die in deze frisheid sporten. Dan is het natuurlijk fijn om ‘de boel’ wat warmer in te pakken. De beste oplossing hiervoor is een thermo boxer. Hier zie je het lange formaat, maar kortere modellen vind je hier.

Krijg je na het zien van deze boxers al helemaal zin om te sporten? Mooi! Bij ons vind je nog veel meer sportondergoed (ook voor dames), dus er zit vast iets voor jou bij. Ben je toch meer een waterrat? Dan vind je misschien wat op de website van ons zusje zwembroeken.nl. Wij hopen in ieder geval dat je een sportief nieuwjaar hebt!

onze shops