Het verschil tussen HUGO en BOSS

Bezig met laden...

Al sinds de oprichting in 1923 kennen we Hugo Boss als één merknaam. Jaren terug ontstonden er twee verschillende collecties: HUGO en BOSS. Inmiddels gaat het merk Hugo Boss onder deze twee eigen merknamen verder. En dat kan soms best verwarrend zijn... Want wat is nou het verschil tussen HUGO en BOSS? In deze blog helpen we je een handje.

wat is het verschil tussen HUGO en BOSS?

Is het merk HUGO van Hugo Boss? En is het merk BOSS dan ook van Hugo Boss? Ja en ja! HUGO en BOSS zijn twee verschillende merken onder de Hugo Boss paraplu. Dit zijn de verschillen tussen deze twee merken:

HUGO

HUGO is modern, bold en eigenzinnig. Je kunt 'm gerust het jongere broertje van BOSS noemen. Sexy, rode details vullen de band van jouw boxershort, die trouwens gemaakt is van de goede kwaliteit die je van Hugo Boss gewend bent. Rood is all over deze collectie, net als zwart en wit. Deze tinten geven een eigenzinnig tintje aan (of nou ja, onder) jouw outfit.

  • modern, bold en eigenzinnig
  • herkenbaar aan de HUGO logoband
  • vaak afgewerkt met rode details

verder naar HUGO

BOSS

BOSS is het klassieke Hugo Boss dat we kennen. Deze luxe, zakelijke boxers geven een volwassen uitstraling. Veel BOSS boxers hebben een basic look, maar naast effen items, zie je hier en daar ook een subtiele print. Door de elegantie van BOSS voel je je niet alleen een boss, maar zie je er ook uit als eentje.

  • volwassen, zakelijk en elegant
  • herkenbaar aan de BOSS logoband
  • vaak in basic kleuren

verder naar BOSS

HUGO + BOSS boxershorts kopen

En? Voel je je meer een eigenzinnige HUGO of meer een zakelijke BOSS? Wij zorgen er hoe dan ook voor dat jij je stijl bij ons online vindt. We verkopen namelijk zowel HUGO boxers als BOSS boxers in onze webshop. Bekijk onze Hugo Boss pagina en bestel je favoriete boxershorts. Vandaag besteld is morgen in huis.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops