Gewoon goed ondergoed is enorm belangrijk. Voor je lichaam, maar ook om je sexy en zelfverzekerd te voelen. Maar wat is het beste damesondergoed? Waar de ene vrouw fan is van hippe strings, draagt een ander liever comfortabele boxershorts. Iedereen heeft een eigen mening over wat de beste onderbroeken zijn. Maar wat we wél weten is welk damesondergoed het meest verkocht wordt. Dit is het beste ondergoed voor dames volgens onze klanten.

beste damesondergoed

Welk ondergoed is het beste voor dames?

Van comfortabel ondergoed tot naadloos ondergoed en van het beste ondergoed tegen zweten tot hip ondergoed: om de beste onderbroek te vinden, moet je eerst nagaan wat belangrijk is voor JOU. Heb je geen idee en vraag je je af: wat is het beste ondergoed voor vrouwen? Dit is het beste dames ondergoed volgens de klanten van boxers.nl:

1. goed ondergoed van Calvin Klein

De meest populaire onderbroeken van Calvin Klein zijn deze zwarte strings. Tip: shop er gelijk even een bijpassende bralette bij en je onderoutfit is compleet.

2. het beste ondergoed van Björn Borg

Minstens zo goed uit de test van goed damesondergoed komen de mini shorts uit de Björn Borg damescollectie. Aan jou de keuze of je gaat voor vrolijke kleuren of voor zwart.


3. de beste boxershorts voor dames van O'Neill

De beste dames boxershorts van O'Neill zijn ideaal voor dames die zoeken naar fijn ondergoed voor een leuke prijs. Dat deze shorts met pijpjes bij de meest verkochte onderbroeken staan, snappen we dus wel.

4. fijn ondergoed van PUMA

Dames die houden van een sportieve look zien deze PUMA strings als het beste ondergoed. Dames hebben genoeg keuze, want we hebben ze in verschillende kleuren. Bekijk ons PUMA damesondergoed maar eens!

5. de beste onderbroeken van Bamboo Basics

Dat er ook bamboe ondergoed tussen het beste ondergoed voor dames staat, vinden we niet zo gek. Deze fijne onderbroeken voor dames zitten zó goed, dat je ze het liefst iedere dag aantrekt.

 

Wat zijn de beste merken ondergoed voor dames?

Op boxers.nl verkopen we verschillende goede ondergoedmerken voor dames. En eigenlijk heeft iedere klant wel haar eigen favoriet. Maar ben je benieuwd naar de best verkochte merken, dan zijn dit de vijf beste merken damesondergoed volgens onze klanten: Björn Borg, Bamboo Basics, Calvin Klein, PUMATommy Hilfiger.