Heb je deze Bamboo Basics reclame al gezien?

Bezig met laden...

Het zal de oplettende kijker al lang opgevallen zijn: een van onze boxermerken staat de laatste week aardig in de spotlight. Met een, eh, bijzondere reclame is Bamboo Basics lekker aan het shinen op je TV-scherm of je tijdlijn. Logisch, want hun slogan 'extreem comfortabel ondergoed' kunnen wij alleen maar beamen!

 

Bamboo Basics reclame

Of je nu de dames- of de herenversie hebt gezien: deze Bamboo Basics commercial bewijst maar weer even dat de mogelijkheden eindeloos zijn, zolang je maar zorgt dat je het juiste ondergoed draagt. Er is namelijk maar weinig zo irritant als kriebelende labels, omhoogkruipend ondergoed of andere comfort-issues als het op ondergoed aankomt. Als je eerst die problemen tackelt, zit volgens Bamboo Basics niets jou meer in de weg en kun je je dag optimaal benutten. En dan bedoelen we ook écht de hele dag, want Bamboo Basics blijft de hele dag fris en fijn.

 

extreem comfortabel ondergoed

Hoe dat dan precies zit? Het ondergoed van Bamboo Basics is zo extreem comfortabel dankzij de verschillende voordelen van bamboe onderoed. Bamboe voelt bijvoorbeeld superzacht aan en draagt hierdoor als een tweede huid. Dit komt extra van pas als je bijvoorbeeld een gevoelige of allergische huid hebt. Dankzij de open structuur van de vezels is het stofje bovendien verkoelend in de zomer en warm in de winter. Voeg daar nog een duurzaamheidsaspect aan toe (bamboeteelt belast het mileu 80% minder dan katoenteelt!) en jouw nieuwe favoriete ondergoed is geboren. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alle Bamboo Basics, voor zowel heren als dames!

bamboo basics

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops