Oef, het is weer bijna 1 april: een dag vol (onderbroeken)lol. Watch your back! Je kunt zo ineens zout in je koffie of een scheetkussen op je bureaustoel vinden. Hoe dan ook, om jou keihard te laten lachen is dit een mooie gelegenheid voor een dosis onderbroeken humor. We hebben genoeg grappig ondergoed voor heren online staan. Dit zijn de meest gekke en grappige boxershorts.

Wat zijn gekke en grappige boxershorts voor heren?

Is hoe gekker hoe beter jouw motto? En hou je wel van een goede dosis onderbroekenlol? Dan kan jij niet zonder vrolijk ondergoed. Op boxers.nl hebben we genoeg grappige boxers met print. Maar ook voor funny soorten onderbroeken ben je bij de boxerspecialist aan het juiste adres.

gekke onderbroeken met eten

Als printjesheld heeft jouw favoriete wijde boxermerk DEAL vrolijke en funny onderbroeken met eten. Van gezonde fruitsoorten tot foute boxershorts met de wat minder gezonde snacks. Maar ook de 'gewone' strakke boxershort met of zonder pijpjes is er met etenswaren. Zoek je naar de perfecte combi met jouw gekke boxershorts? Tussen de herensokken van onze vriend sokken.nl vind je net zo leuke sokken met eten. Yum!

gekke onderbroek met eten

grappige boxershorts met dieren

Al duurt Dierendag nog eeuwen, grappige boxershorts voor mannen mét dierenprints mogen niet in dit lijstje ontbreken. En wij als boxerspecialist hebben wij natuurlijk gekke onderbroeken met dieren voor je. Wat dacht je van pandaberen, flamingo's en zebra's? Je vindt de grappigste mannen onderbroeken met de grootste beestenboel bij merken als Jack & Jones, Muchachomalo en natuurlijk DEAL.

grappige boxershort met dieren

funny soorten onderbroeken

Begrijp ons niet verkeerd: rare onderbroeken bestaan in onze ogen niet. Daarvoor zijn we immers de ondergoedspecialist. Maar – sorry voor de liefhebber – omdat jockstraps net effe anders en bloter zijn, is niet iedereen gewend aan dit soort ondergoed. Hetzelfde geldt voor de herenstring. Wil je je partner verrassen of je beste vriend een verjaardagscadeau doen? Stap eens uit je comfort zone!

Waar koop ik grappige onderbroeken en sokken?

Simpel, de grappigste boxers koop je natuurlijk op boxers.nl. En grappige sokken dan? Ook! Want als jij naast je boxers bijpassende sokken scoort op ons broertje sokken.nl kun je gewoon je winkelmandje combineren. Je krijgt dan zelfs 5% combi-korting. Hetzelfde geldt trouwens voor zwembroeken.nl en shirts.nl. Dus, scoor die foute boxershorts en grappige sokken, heren.

verder naar herenondergoed