Götzburg: basic ondergoed voor iedere man

Heren, opgelet! We hebben iets nieuws voor je: ondergoed van Götzburg. Ook al bestaat dit van oorsprong Duitse merk al een poos (en hebben ze dus genoeg ervaring met het maken van kwalitatief ondergoed!), sinds kort is Götzburg ook in onze digitale schappen te vinden. Dit zijn de redenen waarom jij daar héél blij van wordt.

Götzburg ondergoed heren

1. Götzburg heeft basic ontwerpen voor iedere dag

Ondergoed is bij Götzburg lekker basic. Zwart of donkerblauw... het zijn kleuren die je iedere dag aantrekt. Er is dan ook een grote basiscollectie met effen en subtiel geprinte boxers voor de Every-Day-Man: de man die iedere dag het beste haalt uit zichzelf en vindt dat zijn ondergoed perfect moet zitten.

2. Götzburg ondergoed is van de beste kwaliteit

Reden nummero 2: Götzburg ondergoed zit perfect. En zeg nou eerlijk, dat moet ook wel als je het iedere dag draagt. De topkwaliteit waar dit merk naar streeft, zorgt ervoor dat Götzburg een bekende naam is op het gebied van hoogwaardig herenondergoed.

3. Götzburg heeft ondergoed in alle maten

Of je nou een S'je of 8XL nodig hebt, Götzburg heeft 't. Dit merk is net als zijn grote broer CECEBA gespecialiseerd in plus size herenondergoed. En omdat (bijna) iedereen er zijn maat kan vinden, is Götzburg en boxers.nl zo'n goede combi. Ondergoed voor iedere man!

4. Götzburg produceert CO2-neutraal

Götzburg is naast fan van goed ondergoed ook fan van klimaatneutrale productie. Denk aan een paperless office, medewerkers die carpoolend met hun elektrische auto naar het werk toeren of het doel om over te gaan op 100% groene stroom. En het werkt! Want op die manier is de CO2-productie nu al flink gedaald.

Meer hoeven we niet te zeggen, toch? Check snel al het Götzburg ondergoed.

verder naar Götzburg

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops