Een ode aan ons nieuwe ondergoedmerk JBS

Hoewel JBS underwear in Scandinavië marktleider op het gebied van ondergoed is, hebben velen van ons nog nooit van dit merk gehoord. Zonde! Bijna niemand die afweet van de extreem goede kwaliteit, daar moet verandering inkomen. Daarom brachten wij JBS boxershorts naar onze webshop. Spread the word.

JBS ondergoed heren

een stukje geschiedenis

Sinds JBS underwear vanaf 1939 bestaat, heeft dit merk al het een en ander meegemaakt. Oorlogstijden, veelbesproken reclames en grote campagnes met namen als Cristiano Ronaldo met zijn eigen CR7 ondergoed en Carmen Electra volgden. Een ander grappig verhaal komt uit de jaren 60 en gaat over de introductie van zwarte boxershorts. Een bundel stof raakte per ongeluk vuil en toen besloot JBS 'dan maar' zwarte onderbroeken te verkopen. Dat pakte goed uit: zwarte boxershorts zijn inmiddels niet meer weg te slaan.

JBS ondergoed heren

wat kun je van JBS verwachten

Met ruim 80 jaar ervaring en tijd voor continue vernieuwing, is JBS een merk waar je op kunt rekenen. JBS ondergoed is designed to relaxed: ontspannen begint bij het dragen van goedzittende kleding. Daarom voelt het materiaal fijn aan op je huid en irriteert het waslabel niet. Ons broertje sokken.nl had al een tijdje JBS sokken online staan en dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met bijpassend ondergoed. Daarom vind je vanaf nu effen JBS boxers voor heren online in 3-packs en grotere 6-packs, van stretchkatoen en mileuvriendelijk bamboe.

door naar JBS

onze shops