Een feestje om je billen met de boxers van XPOOOS

Hey, jij daar! Wist je al dat we nu ook XPOOOS boxershorts verkopen? In onze onderbroekenshop zitten we heus niet stil - en daarom kun je zo af een toe een nieuw merk alert verwachten. Dit keer gaat het dus over XPOOOS: boxershorts met een creatief randje, een fijne fit en een flinke dosis lol.

de drie O's van XPOOOS

Original, Outstanding & Out of this world: voor wie het nog niet wist, dit zijn de drie O's van XPOOOS. De woorden waaruit XPOOOS zo'n beetje bestaat. En dat begon al bij de XPOOOS sokken van onze grote vriend sokken.nl. Naast de sokkencreaties is nu dus ook de XPOOOS boxershort in het leven geroepen. En die is minstens zo vrolijk en origineel. Nou ja, origineel... Zo hier en daar spot je iets wat matcht met de sokken. Maar dat vinden we nou juist zo leuk!

van tropische bloemen tot snelle racewagens

En nu ben jij vast benieuwd welke prints je zoal kan verwachten. En dat is eigenlijk van alles wat je nog niet eerder op een boxershort tegenkwam. Want wie heeft er nou eerder ondergoed met tetris prints of vliegende fietsen gezien? Wij in ieder geval niet. Voor snelle mannen is er een boxer met racewagens en mannen die liever relaxt bij een kampvuurtje zitten, trekken een boxer met gitaren en tropische bloemenprints aan. Gitaarmuziek, drankje erbij, je favoriete XPOOOS boxershort aan en genieten maar!

Welk XPOOOS ondergoed is jouw favoriet?

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops