Dit maakt de Calvin Klein Pride collectie zo speciaal

Zoek niet verder naar de schat onderaan de regenboog! Je vindt hem in de nieuwe Pride capsulecollectie van Calvin Klein. De trunks en jockstraps die voor je online staan zijn expressiever dan ooit en, nog belangrijker, ze hebben een wel heel bijzonder verhaal...

 

alle kleuren van de regenboog

Of het nou gaat om de liefde of om je boxers: het is 2019 en dus tijd om je eigen kleur te kiezen. Met die gedachte ontwierp Calvin Klein de vrolijke Pride trunks en Pride jockstraps in vijf regenboogtinten. Lekker bijpassend, aangezien de regenboog hét symbool is van liefde op alle verschillende manieren. Om er nog een schepje bovenop te doen heeft Calvin Klein een eenmalige donatie gedaan aan de Human Rights Campaign Foundation voor LGBTQ-gelijkheid. Kijk, daar word je nog eens vrolijk van!

meet the jockstrap

De Pride collectie brengt ons gelijk bij het volgende ‘hoera’-momentje, want hiermee zijn onze eerste jockstraps een feit. Een jockstrap is een soort open slip met twee elastische banden om je billen. Ideaal om die sexy bilpartij van je te showen! Je zaakje zal je dankbaar zijn, want deze wordt gelift en maakt geen huidcontact en dát schijnt weer top te zijn voor je sperma. Daarnaast is de jockstrap een verrijking voor sporters en mensen die veel zitten. Het is weer eens wat anders, maar zeker de moeite waard om te proberen.

Dus, wielrenners, vrachtwagenchauffeurs, zakenmannen en iedereen die net als wij voor LGBTQ-gelijkheid is: heb het lef en waag je aan de Calvin Klein Pride collectie.

onze shops