Deze merken hebben duurzaam ondergoed voor je

Een duurzame wereld begint bij jezelf. Nog specifieker: een duurzame wereld begint bij het allereerste wat je 's ochtends aantrekt... ondergoed! Oké, duurzaam ondergoed is geen magische wereldredder, maar een stap in de goede richting zet je met het dragen ervan wel. Deze merken doen al mee, jij ook?

duurzaam ondergoed JBS

Bamboo Basics

De merknaam heeft eigenlijk geen verdere uitleg nodig. Bamboo Basics heeft alleen maar bamboe heren en bamboe dames ondergoed en dat is niet alleen fijn voor je billen, maar ook voor de planeet. De belasting op het milieu tijdens de productie van bamboe is al tot 80% minder dan bij katoen.

Bamboo Basics rico 3-pack grijs blauw rood Bamboo Basics rico 3-pack zwart Bamboo Basics dames emma 3-pack strings wit

Björn Borg

Deze B. Tomorrow blog maakte het al duidelijk: Björn Borg knokt met zijn eigen B. Tomorrow project voor een better tomorrow. Veel boxershorts zijn al gemaakt van BCI katoen, biologisch afbreekbaar Tencel of gerecycled microfiber en dat worden er alleen maar meer!

Bjorn Borg 3-pack zwart Bjorn Borg tencel loose boxers 2-pack blaze multi Bjorn Borg performance micro tonal camo zwart

JBS

Met herenboxers van bamboe en organisch katoen is het grooste deel van de JBS collectie duurzaam. Dit merk wil alleen het allerbeste, voor jou en als het effen kan ook voor de wereld. Daarvoor blijft dit Scandinavische ondergoedmerk continu in ontwikkeling.

JBS 10-pack grijs blauw JBS herenslips 5-pack zwart JBS woven boxers 3-pack multi

O'Neill

O'Neill is als echt surfersmerk dol op de zee en wil deze graag zo schoon mogelijk houden. Zo kunnen we er nog langer van genieten! Er is al wat duurzaam ondergoed, maar het wordt nog beter: doel is om in 2022 te gaan voor 100% duurzamer katoen - of het nou gaat om organisch, gerecycled of BCI katoen.

O'Neill boxers 2-pack blauw O'Neill dames short top zwart O'Neill dames hipsters 2-pack zwart

Superdry

Superdry is fan van organisch katoen en precies daarom zijn wij weer van van Superdry. Organisch katoen minimaliseert waterverbruik, elimineert pesticiden (bestrijdingsmiddelen), zorgt voor een goede gezondheid van de bodem én een goed levensondergoed voor de boeren. Klinkt goed, right?

Superdry trunks 3-pack multi II Superdry boxers 2-pack rood grijs Superdry boxers 2-pack camo groen II

Tommy Hilfiger

Last but not least werkt Tommy Hilfiger aan een duurzame cirkel waarin het katoen organisch is of een BCI label heeft, fabrieken de rechten van hun werknemers beschermen en waar producten later weer wordt gerecycled. Ook nu vind je al een heleboel ondergoed van milieuvriendelijk katoen en Tencel online.

Tommy Hilfiger 3-pack side logo trunks multi III Tommy Hilfiger dames tencel flag logo triangle bralette grijs Tommy Hilfiger dames tencel flag logo string grijs

 

Meer duurzaam ondergoed zien? Gelukkig heb je bijna 150 boxers om uit te kiezen.

verder naar duurzaam ondergoed

onze shops