x

zomersale - tot 30% korting op al je favoriete merken

Decembercadeaus voor de hele familie: Björn Borg heeft het

December is begonnen en dat betekent dat je als de bliksem in actie moet komen om je cadeaus in te slaan voor pakjesavond. Geloof ons: je wilt niet degene zijn die met lege handen aankomt. Als het bij jou thuis gaat om Kerstmis heb je gelukkig minder stress, want wie nu een (of twee, of drie) van deze leuke Björn Borg boxers besteld, is ruim op tijd. 

happy heren

Al willen mannen het niet altijd toegeven, stiekem worden ze ontzettend nieuwsgierig naar hun decembercadeaus. Om ze op en top mee te laten doen met de feestdagen en alles wat daarbij komt kijken, mag hun boxer best over the top kerstig zijn. Deze Björn Borg boxers vol rendieren of deze met kerstmutsen zijn precies dat, vooral als je ze combineert met de bijpassende sokken. Is Kerstmis niet zijn favoriete feestdag? Dan houd je het bij een wintersfeertje met dit megagrote cadeau.

damescadeaus

Ook de gemiddelde vrouw is meer dan teleurgesteld als ze dit jaar geen pakje onder de kerstboom vindt. Om dat scenario te voorkomen geef je haar een setje waarvan ze gaat stralen - letterlijk, want Björn Borg heeft een bralette en minishort met sprankelende sterren. Je scoort vast extra punten met het compliment dat jouw vrouw of vriendin de meest sprankelende ster van heel de wereld is.

little santa

De allerbelangrijkste familieleden die je absoluut niet mag vergeten zijn je kids. Wedden dat een jongenshart sneller begint te kloppen van deze boxerset met een glow in the dark waistband? Of geef hem wat te doen tijdens het kerstdiner: een kerstboxer met textielstiften is het geweldigste dat hij ooit heeft gezien! Dochters kunnen na de kerstvakantie trots met elke dag een andere onderbroek naar school.

Voor een nog groter verrassingseffect pakken wij je cadeaus gratis in als je gebruik maakt van onze inpakservice. Als het aankomt op je bestelling wil je juist niet voor verrassingen komen te staan. Bestel daarom op tijd je cadeaus, zodat PostNL, Sinterklaas en de Kerstman in deze drukke decembermaand genoeg tijd hebben om je bestelling te bezorgen.

onze shops