x

winter sale - tot 50% korting op je favoriete merken

De voordelen van Björn Borg multipacks

Bezig met laden...

Een nieuw seizoen betekent bij Björn Borg een gloednieuwe ondergoedcollectie. Bij ons online, maar ook in jouw ondergoedla. Het liefst heb je natuurlijk een hele week boxerplezier - met één nieuwe boxershort kom je de winter heus niet door. Dus moet je gaan voor een multipack! Dit zijn de voordelen van zo'n Björn Borg 5-pack, 7-pack, 10-pack of zelfs 12-pack:

Björn Borg multipacks

1. je haalt vijf-, zeven- of tiendubbel je favoriete boxer in huis

Met onze Björn Borg multipacks haal je gelijk een flinke voorraad van je favorieten in huis. En je bepaalt zelf wat die favorieten zijn. Is het een combinatie van prints en basics, ga je voor verschillende kleuren of is een pack met zwarte boxershorts jouw favoriet?

2. nooit meer in de ochtend beseffen dat al je boxers in de was zitten

Je kent het wel: je wilt 's ochtends een schone boxer aantrekken, maar realiseert je dat al je lievelingsboxers nog in de wasmand zitten. Omdat je gisteren te lui was om je wasmachine aan te zetten. Oja. Met een flinke voorraad in je ondergoedla is dit probleem verleden tijd.

3. hoe groter de multipack, hoe minder je per boxer betaalt

Ja, echt. Voor een 12-pack of 10-pack betaal je in verhouding minder. Dit betekent dat je toch al snel zo'n 3 euro per boxershort bespaart. Reken maar eens uit wat dat je per jaar oplevert. En wees eerlijk, je betaalt het liefst zo weinig mogelijk voor zoveel mogelijk. Slim trucje, toch?

4. dé kwaliteit en comfort van Björn Borg en dat keer tien

Misschien was je er allang achter, misschien is het de eerste keer dat je kiest voor Björn Borg. Hoe dan ook: we kunnen je verzekeren dat elke boxershort van de beste kwaliteit is én comfortabel zit. Dan wil je toch het liefst 10x (of 12x, of 7x, of 5x) zoveel kwaliteit en comfort?

Genoeg goede redenen om snel zo'n Björn Borg multipack in te slaan dus!

verder naar Björn Borg

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops