De online wereld naar je boxerlade met Muchachomalo

Zoals je hier al las heeft Muchachomalo dit jaar met ‘a glimpse to the future’ een wel heel vet thema uitgekozen. Voor de nieuwe collectie gaat het merk gewoon nog even door, maar dan met prints die gaan over de online wereld en sociale media. Wees voorbereid: je krijgt niet alleen een boxer, maar een heuse levensles mee!

Muchachomalo Q3

from virtual to real

In hoeverre beïnvloedt de virtuele wereld jouw dagelijks leven? Houd jezelf maar eens een spiegel voor. Je schrikt je waarschijnlijk rot als je weet hoeveel tijd je dagelijks op je computer-, telefoon- en tv-scherm kijkt. Deze boxer zegt het al: we are always connected en dat is echt niet altijd iets positiefs. Alles draait om likes en dat niet alleen op dit ontwerp, maar ook in het echte leven. Ga met de opdrukken van deze boxers eens against the stream en back to basic. Echt, het is een verademing!

basics met een twist

Als je de realiteit nog iets te heftig vindt, kun je gaan voor een goeie basic. Muchachomalo pakt het wat anders aan dan normaal, want alle nieuwe, effen shorts zijn absoluut niet standaard. Wie oog heeft voor detail ziet direct de aztec-print op de heupband hiervan. Maar ook voor een gestreepte band maakt Muchachomalo plaats in de collectie. Zo heb je direct een streepje voor! En wat helemaal leuk is: zowel deze als de geprinte boxers zijn er ook voor jongens.

onze shops