De nieuwe Muchachomalo collectie staat online! We snappen dat je nu het liefst als een gek je winkelmand vult met deze nieuwe boxers. Maar voordat je dat doet, moet je echt even deze blog lezen. Muchachomalo heeft, zoals je van dit merk gewend bent, niet zomaar wat prints op je boxer geknald. Dit keer zijn het filmiconen die op jouw ondergoed shinen. 

print 1. Scarface (montana)

Wie de film Scarface kent, weet dat hoofdpersoon Tony Montana verandert van een arme vluchteling in een rijke drugsbaron. Op boxershort montana is een krachtige tijger (het huisdier van Montana) te zien met daarbij de kenmerkende woorden uit de film: The world is yours!

 

print 2. The Matrix (the one)

Is alles wel echt wat het lijkt? Volg het witte konijn op deze Muchachomalo boxers om erachter te komen. Net als in de science fiction film The Matrix kun jij the one zijn die de strijd tegen de robots kan winnen om de waarheid te ontdekken.

 

 

print 3. The Lord of the Rings (lords)

Een van de bekendste films aller tijden is The Lord of the Rings en daarom mag een boxer met deze print niet ontbreken. Hier zie je de zoektocht naar de ring en alle lords die daarbij helpen. Net als in The Lords of the Ring kan ook jij een held zijn.

 

print 4. Indiana Jones (indiana)

Op deze boxershorts zie je de verschillende avonturen en elementen van Indiana Jones. Indiana Jones is bekroond tot beste filmpersonage ooit. Dat kan zomaar eens te maken hebben met de boodschap dat je geen speciale krachten hoeft te hebben om een held te zijn.

 

Zo, nu je de verhalen achter de prints weet, is het eindelijk tijd om te shoppen. Je vindt de nieuwe Muchachomalo boxers nu bij ons online.

verder naar Muchachomalo boxers