De nieuwe collectie Levi's: goed ondergoed voor hem

Bezig met laden...

De hippe boxershorts van Levi's: wie kent ze niet? Wie zijn ondergoed écht wil matchen met zijn jeans, kiest voor een gemêleerd blauwe Levi's boxer. De collectie van Levi's staat al jaren bekend als goed, betaalbaar ondergoed en ieder seizoen komen er weer nieuwe designs bij. Yes, ook dit seizoen. We stellen ze graag aan je voor: dit zijn de nieuwste boxers van Levi's. Je shopt ze direct bij ons online.

Levi's boxershorts SS23

casual sportief in je boxer

De sportieve stijl is er een die je bij Levi's vaak terugziet. Casual, mannelijk en met een sportief tintje: dat zijn de boxershorts met het sportswear logo en het gecentreerde placed sportswear logo van Levi's. Naast de bekende 2-packs barst het nu ook van de 3-packs en 4-packs. Scroll maar eens rond in onze webshop. Je ziet genoeg semi-sportieve boxers van Levi's voorbijkomen in de nieuwste collectie.

verschillende stoffen

Kwalitatief ondergoed komt bij Levi's in verschillende soorten. Natuurlijk ken je de klassieke stretchkatoenen boxers met lange of korte pijp. Deze gaan lang mee en hebben een leuk prijskaartje. Maar zoals we in een eerdere Levi's blog vertelden, bestaan er ook extra luxe Levi's premium boxers. En dan heb je nog de boxershorts van Tencel lyocell: deze boxervrienden zijn nóg zachter en duurzamer! Voor iedere man is er wel iets te vinden, dus waar wacht je nog op?

Kortom, de nieuwe collectie Levi's is een musthave voor iedereen die zoekt naar comfortabel, betaalbaar en kwalitatief ondergoed. Bekijk onze nieuwe Levi's boxers en koop jouw favoriet.

verder naar Levi's boxers

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops