De leukste kerstcadeaus met ondergoed

Bezig met laden...

Yes, Sinterklaas is uit het land (sorry Sint). Tijd voor foute kerstmuziek en brainstormsessies over de allerleukste cadeau-ideeën. Make it a december to remember en zorg ervoor dat je dit jaar een echt goed cadeau onder de boom legt: iets leuks, iets praktisch, iets met een boxershort... Hieronder vind je de leukste en meest originele cadeaus op het gebied van kerstondergoed voor hem, haar én de kids. Enne, onze kerstelfjes pakken alle kerstcadeaus gratis mooi voor je in.

1. flinke voorraad kerstondergoed

Een beetje winters en een beetje voor iedere dag: met deze 9-pack is hij niet snel door zijn boxervoorraad heen.

2. de foute kerstonderbroek

Voor je zoektocht naar grappige kerstcadeaus heeft Jack & Jones wel wat leuks. In deze cadeauset zitten zelfs boxers én sokken.

3. een kerstcadeau voor elke dag

Niet iedere man is fan van kerstprints. Verras hem daarom met een basic Tommy Hilfiger cadeau: voor iedere dag een andere boxer.

4. cadeautje voor hem

Speciaal voor heren die liever een wijde boxer dragen hebben we deze DEAL boxershorts in een handig 5-pack.

5. kerstcadeau voor haar

Je vrouw, dochter of zus wil natuurlijk ook iets moois onder de boom. Een setje uit de Calvin Klein dames collectie misschien ;)?

mixed 10-pack multi III

 

6. leuke kerstboxers voor jongens

Ook voor jongens heeft Tommy Hilfiger een kerstcadeau-idee. De geprinte boxer is leuk voor kerst en daarna trekt hij gewoon de effen boxers aan.

 

7. kerstcadeautip voor meisjes

Niet zo kerstig, maar wel iets waar je alle meiden mee verrast: een hippe ondergoedset uit de Vingino meisjes collectie.

8. het kerstcadeau voor iedereen

Weet je echt niet welk kerstcadeau je moet kiezen? No stress! In dat geval hebben we de boxers cadeaubon.

Deze en alle andere kerstboxers voor heren, dames, jongens en meisjes vind je tussen ons kerstondergoed en onze cadeaus. Heb je er een (klein) kerstcadeautje bij nodig? Check dan ook ons broertje sokken.nl voor meer cadeau-ideeën. Omdat de Kerstman veel online besteld is het in december extra druk bij de post. Voorkom teleurstelling en bestel je kerstcadeaus op tijd.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops