De kerstboom is afgetuigd, onze buikjes zijn vol en onze portemonnee is leeg: hét signaal dat het tijd is voor sale op boxers.nl. En dat maakt iedereen blij. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen in onze salegekte hebben we onze favoriete boxers onder 10,- per stuk onder elkaar gezet. In deze boxershorts begin je het jaar wel heel voordelig!

sale ondergoed

al je lievelingsmerken extra goedkoop

Is jouw goede voornemen om in 2023 wat beter op de centen te letten? Dan is dit het juiste moment om boxershorts in te slaan. Het grooste aanbod vind je in onze herensale, maar ook in de damessale en de sale voor kids vind je genoeg moois in de aanbieding - en dat van al je favoriete merken. Aan welke namen je dan moet denken? Spiek maar eens tussen onze Björn Borg sale, Calvin Klein sale, Jack & Jones sale, PUMA sale, Tommy Hilfiger sale, Levi's sale, Muchachomalo sale en Vingino sale.

ondergoed onder de 10 euro per stuk

Wie de aller-aller-aller-voordeligste boxers wil scoren sorteert op onze site even op prijs. Dan valt het al snel op dat er al single boxers te verkrijgen zijn onder de 10 euro. Nog meer keuze heb je als je gaat voor een multipack: hoe meer ondergoed in de multipack, hoe minder je betaalt. Kijk hieronder maar 'ns, want daar verzamelden we de mooiste, goedkoopste en beste ondergoed deals. Eén side note: op is ook echt op, dus je moet nu je slag slaan!

verder naar sale ondergoed