De beste boxershorts kopen klinkt leuk, maar hoe weet je nou of je de crème de la crème uit onderbroekenland in handen hebt? De een denkt bij goede boxershorts aan de kwaliteit, de ander aan de pasvorm en weer een ander aan merken met het beste ondergoed. Heren, ons ondergoed is goed getest op al deze punten, maar voor het bepalen van de beste boxershorts: mannen zien deze goede boxershorts als favoriet herenondergoed!

beste boxershorts heren

Wat zijn de beste heren boxershorts?

1. de fijnste boxershorts van Björn Borg

Vraag jij je af: welke boxers zitten lekker? Nou, Björn Borg herenboxers dus! Ze zijn ook favoriet vanwege de kleuren die het altijd goed doen. Net als het merk zelf trouwens, want bij Björn Borg kun je altijd rekenen op kwaliteit.

2. comfortabel heren ondergoed van Calvin Klein

Maar ook Calvin Klein heeft een van de beste boxershorts, mannen! De Calvin Klein 3-packs voor heren verkopen megagoed, zeker deze zwarte variant die nooit uit de mode raakt.

3. goed ondergoed van Jack & Jones

Als het gaat om een test voor het beste ondergoed, heren, Jack & Jones kan er wat van! Dit merk heeft regelmatig multipacks voor heren en dat voor de laagste prijs die je ooit hebt gezien. Daarom is het hartstikke logisch dat mannen dol zijn op Jack & Jones lee.

4. de beste boxershorts van Bamboo Basics

Welk ondergoed is het beste? Op die vraag geeft Bamboo Basics antwoord. Deze bamboe herenboxers van Bamboo Basics hebben halflange pijpjes en zitten daardoor heerlijk onder je jeans. En eigenlijk is elke multipack geliefd, maar vooral deze 7-pack met donkere kleurtinten.

5. het beste heren ondergoed van PUMA

In de PUMA herencollectie zitten regelmatig fijne multipacks die onze klanten bestempelen als de beste onderbroeken. Niet gek dat deze PUMA 6-pack tot de hardlopers behoort, want hij is betaalbaar en gemakkelijk in één keer in te slaan.

 

Welke boxershorts kruipen niet op?

Er zijn een aantal ondergoed frustraties die ervoor zorgen dat een boxer voor een ander heerlijk kan zitten, maar voor jou misschien niet. De belangrijkste frustratie is opkruipende pijpjes. Boxershorts die niet opkruipen hebben lange pijpjes of zelfs extra lange pijpjes. Ook is het belangrijk dat je de juiste maat boxer koopt.

Zijn de beste boxershorts uitverkocht?

Omdat de beste onderbroeken razendpopulair zijn, gaat de verkoop ook razendsnel. We proberen altijd voorraad te hebben van het beste ondergoed; heren grijpen zo nooit mis! Toch kan het zijn dat de goede boxershorts net voor je neus de deur uitvliegen. Ook dan is er geen man overboord, want ze worden regelmatig bijgevuld, deze beste boxershorts. Mannen kunnen ondertussen terecht op de pagina van al het heren ondergoed voor andere populaire boxers.

Welke boxershort test jij uit en wordt jouw nieuwe beste ondergoed, heren?

heren