De beste boxershorts: favorieten van onze klanten

De beste boxershorts kopen klinkt leuk, maar hoe weet je nou of je de crème de la crème uit onderbroekenland in handen hebt? De een denkt bij goede boxershorts aan de kwaliteit, de ander aan de pasvorm en weer een ander aan merken met het beste ondergoed. Heren, ons ondergoed scoort op al deze punten top, maar voor het bepalen van de beste boxershorts: mannen zien deze goede boxershorts als favoriet!

beste ondergoed heren

beste ondergoed heren

1. de fijnste boxershorts van Björn Borg

Vraag jij je af: welke boxers zitten lekker? Nou, deze vijf dus! Ze zijn ook favoriet vanwege de kleur zwart die het altijd goed doet. Net als het merk zelf trouwens, want bij Björn Borg kun je altijd rekenen op kwaliteit.

2. goed ondergoed van Jack & Jones

Als het gaat om het beste ondergoed, heren, Jack & Jones kan er wat van! Dit merk heeft regelmatig multipacks en dat voor de laagste prijs die je ooit hebt gezien. Daarom is het hartstikke logisch dat mannen dol zijn op Jack & Jones lee.

3. de beste boxershorts van Levi’s

Net als Björn Borg geeft ook Levi’s antwoord op de vraag: welke boxers zitten lekker? De basic 2-packs hebben allemaal halflange pijpjes en zitten daardoor heerlijk onder je jeans. En eigenlijk is elke kleur geliefd, zo ook de Levi’s-rode variant.

4. het beste heren ondergoed van PUMA

PUMA heeft regelmatig multipacks die onze klanten bestempelen als de beste onderbroeken. Niet gek dat deze 10-pack tot de hardlopers behoort, want hij is hartstikke goedkoop, afwisselend in zijn kleuren en gemakkelijk in één keer in te slaan.

5. comfortabel heren ondergoed van Calvin Klein

Maar ook Calvin Klein heeft een van de beste boxershorts, mannen! Deze 3-pack verkoopt megagoed omdat hij én van een lievelingsmerk is én een zwarte kleur heeft die nooit uit de mode gaat.

beste boxershorts uitverkocht?

Omdat de beste onderbroeken razendpopulair zijn, gaat de verkoop ook razendsnel. We proberen altijd voorraad te hebben van het beste ondergoed; heren grijpen zo nooit mis! Toch kan het zijn dat de goede boxershorts net voor je neus de deur uitvliegen. Ook dan is er geen man overboord, want ze worden regelmatig bijgevuld, deze beste boxershorts. Mannen kunnen ondertussen terecht op de pagina van al het heren ondergoed voor andere populaire boxers, prints van dit seizoen en de nog niet ontdekte pareltjes. Zo vind je jouw lievelingen in jouw maat en dus jouw beste ondergoed, heren!

heren

onze shops