De beste boxershorts: favorieten van onze klanten

Bezig met laden...

De beste boxershorts kopen klinkt leuk, maar hoe weet je nou of je de crème de la crème uit onderbroekenland in handen hebt? De een denkt bij goede boxershorts aan de kwaliteit, de ander aan de pasvorm en weer een ander aan merken met het beste ondergoed. Heren, ons ondergoed is goed getest op al deze punten, maar voor het bepalen van de beste boxershorts: mannen zien deze goede boxershorts als favoriet herenondergoed!

beste boxershorts heren

Wat zijn de beste heren boxershorts?

1. de fijnste boxershorts van Björn Borg

Vraag jij je af: welke boxers zitten lekker? Nou, deze Björn Borg boxers dus! Ze zijn ook favoriet vanwege de kleuren die het altijd goed doen. Net als het merk zelf trouwens, want bij Björn Borg kun je altijd rekenen op kwaliteit.

2. comfortabel heren ondergoed van Calvin Klein

Maar ook Calvin Klein heeft een van de beste boxershorts, mannen! Deze mooie CK 3-pack verkoopt megagoed omdat hij én van een lievelingsmerk is én een zwarte kleur heeft die nooit uit de mode gaat.

3. goed ondergoed van Jack & Jones

Als het gaat om een test voor het beste ondergoed, heren, Jack & Jones kan er wat van! Dit merk heeft regelmatig multipacks en dat voor de laagste prijs die je ooit hebt gezien. Daarom is het hartstikke logisch dat mannen dol zijn op Jack & Jones lee.

4. het beste heren ondergoed van PUMA

PUMA heeft regelmatig fijne multipacks die onze klanten bestempelen als de beste onderbroeken. Niet gek dat deze PUMA 10-pack tot de hardlopers behoort, want hij is hartstikke goedkoop en gemakkelijk in één keer in te slaan.

PUMA 10-pack zwart

5. de beste boxershorts van Muchachomalo

Welk ondergoed is het beste? Op die vraag geeft Muchachomalo antwoord. De basic Muchachomalo boxers van stretchkatoen hebben allemaal halflange pijpjes en zitten daardoor heerlijk onder je jeans. En eigenlijk is elke multipack geliefd, maar vooral deze 3-pack met donkere kleurtinten.

Levi's basic 2-pack rood

 

Welke boxershorts kruipen niet op?

Er zijn een aantal ondergoed frustraties die ervoor zorgen dat een boxer voor een ander heerlijk kan zitten, maar voor jou misschien niet. De belangrijkste frustratie is opkruipende pijpjes. Boxershorts die niet opkruipen hebben lange pijpjes of zelfs extra lange pijpjes. Ook is het belangrijk dat je de juiste maat boxer koopt.

Zijn de beste boxershorts uitverkocht?

Omdat de beste onderbroeken razendpopulair zijn, gaat de verkoop ook razendsnel. We proberen altijd voorraad te hebben van het beste ondergoed; heren grijpen zo nooit mis! Toch kan het zijn dat de goede boxershorts net voor je neus de deur uitvliegen. Ook dan is er geen man overboord, want ze worden regelmatig bijgevuld, deze beste boxershorts. Mannen kunnen ondertussen terecht op de pagina van al het heren ondergoed voor andere populaire boxers, prints van dit seizoen en de nog niet ontdekte pareltjes. Welke boxershort test jij uit?

Kijk hieronder tussen alle boxers en vind jullie beste ondergoed, heren!

heren

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops