De 7 beste koopjes uit de herensale

Een killer body, stoppen met roken of minder uitgeven: het is tijd voor goede voornemens. Zeker na zo’n decembermaand waarin onze buikjes zijn gevuld en onze portemonnees zijn geleegd. Gelukkig kun je vast werken aan één van die goede voornemens, want wie bespaart in onze boxershort sale houdt genoeg geld over voor andere dingen.

boxershorts heren sale

1. de nieuwe ik

Deze Muchachomalo boxers met 33% korting hebben als thema ‘een glimp in de toekomst’. Zo werk je in 2020 direct aan de nieuwe, geldbesparende ik.

2. een week plezier

Met huey beleef je een hele week plezier. Niet alleen vanwege het exacte aantal van zeven boxers, maar ook omdat je maar rond de zes euro per boxershort kwijt bent.

huey 7-pack zwart

3. zorgzaam 2020

Nieuwe huisdieren hoeven helemaal niet veel te kosten. Voor 11,95 heb je een wijde short van DEAL vol goudvissen om voor te zorgen.

4. nieuwskenner

Vanaf nu ben jij de nieuwskenner die alles weet. Voor maar 44,95 neem jij de krant met je mee op deze vijf Björn Borg boxers.

5. populair typje

Eén van de meest verkochte PUMA sets is deze! Dat betekent dus ook dat je als de sodemieter moet bestellen om een 10-pack in jouw maat te scoren.

6. trotse koper

Begin het jaar positief met de vrolijkheid van twee Scotch & Soda boxershorts. Omdat je ze voor 19,95 binnenhaalt, mag je best een beetje trots zijn op jezelf.

7. tommy met korting

Met een afprijzing van bijna 25% is het dragen van je favoriete merk ineens stukken voordeliger. Tommy shorts met korting, oh, oh, oh, oh, oh!

Naast deze mooie selectie vind je nog veel meer goedkoops in de heren sale, dames sale, jongens sale en meisjes sale. Twijfel alleen niet te lang met bestellen, want op is ook echt opperdepop.

sale

onze shops