CR7: het ondergoed van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo: een van de bekendste voetbalhelden ter wereld waarop menig man jaloers is (admit it!). Tegen zijn voetbalkunsten en afgetrainde lichaam kun je moeilijk opboksen, maar je in hetzelfde ondergoed hijsen kan wel. Uhm... ieks, nee, niet in exact dezelfde onderbroek natuurlijk, maar in de boxershorts van zijn eigen merk CR7!

CR7 ondergoed Christiano Ronaldo

CR7 underwear: het verhaal

Alsof Cristiano Ronaldo's voetbalcarrière nog niet genoeg was, is deze legend ook model. Merken als Emporio Armani en Nike passeerden de revue, maar de grootste droom was om ooit een eigen kledinglijn te starten. Zo gezegd zo gedaan. De keuze voor een naam was niet moeilijk: CR7 komt uit zijn initialen inclusief rugnummer en is Ronaldo's bijnaam. Cristiano Ronaldo staat vanaf het begin zelf model en was al snel (in zijn CR7 ondergoed, jawel) op enorme projectieschermen in steden als New York, Londen, Milaan, Parijs en Berlijn te bewonderen.

de CR7 ondergoed collectie

Het CR7 underwear is geïnspireerd op Ronaldo's leven vol discipline en beweging, maar waarin ook tijd is voor rust en lol. Perfectionisme staat centraal en daarom is CR7 ondergoed extreem comfortabel. Maar denk niet dat deze boxershorts alleen passen in het hokje van de "perfecte man", want het Cristiano Ronaldo underwear is júist voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. De basic 3-packs zijn voor 29,95 te scoren en de 5-packs hebben zelfs een nog zachter prijsje van nog geen 8 euro per boxer. Het belangrijkste van alles: CR7 ondergoed staat nu bij ons online ;)!

verder naar CR7 ondergoed

onze shops