Comfortabel ondergoed voor heren en dames: tips!

Bezig met laden...

Thuis is deze dagen kantoor, school, koffietent, avondeten met het gezin, chillplek en Netflix in één. Van werkplek tot leefomgeving, thuis is op dit moment alles. Als we dan toch hele dagen thuiszitten, doen we dat het liefst zo comfortabel mogelijk. En dat begint bij goed zittend ondergoed. Van comfortabel heren ondergoed tot fijn dames ondergoed: dit zijn de beste ondergoedtips voor maximaal (thuis)comfort!

comfortabel ondergoed voor heren en dames

Wat is comfortabel heren ondergoed?

1. boxershorts met extra lange pijpjes

Naast boxershorts met lange pijpjes hebben we ook de comfortabele boxershort met extra lange pijpjes. Met extra lange pijpjes weet je zeker dat de pijpjes niet opkruipen én ben je verzekerd van warme benen.

2. de comfortabele wijde boxerhort

Kom jij deze dagen niet van je bank af (oké, je maakt een uitzondering voor de koelkast) en is Netflix je redding? Dan is een wijde boxer jouw nieuwe beste vriend. Ervaar de vrijheid als nooit tevoren!

3. een boxer van zachte materialen

Hoe zachter de stof, hoe comfortabeler de boxer om je billen zit. De zachtste boxers van boxers.nl zijn bamboe boxers, modal boxers en lyocell boxers.

Wat is comfortabel dames ondergoed?

1. een goed zittende bralette

Een bralette heeft geen beugel die strak kan zitten of in je huid prikken. Wel zo comfortabel. En, niet geheel onbelangrijk, met een bralette voelt elke dag als no bra day.

2. een short met pijpjes

Waar we voor heren de boxershort hebben, hebben we voor dames een comfortabele short met pijpjes. Zeg nou zelf: soms is een boxershort nou eenmaal fijner dan een string tussen je billen.

3. fijn ondergoed van bamboe 

Het materiaal bamboe is hip. Niet gek, want bamboe is extreem zacht en antibacterieel, zodat je de hele dag door een fris gevoel houdt. Tijd voor een comfortabele bamboe onderbroek, dus.

4. naadloos ondergoed

Met naadloos ondergoed zijn irriterende naden verleden tijd en dat voelt toch een stukje fijner. Extra voordeel: deze comfortabele onderbroeken zie je niet onder strakkere kleding.

Tijd om te shoppen! In welk ondergoed maak jij het jezelf zo comfortabel mogelijk?

verder naar boxers.nl

 

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops