Cadeautip: Jack & Jones kerstondergoed in een giftbox

Bezig met laden...

Oefff, het is al bijna kerst en je hebt nog steeds geen leuk cadeau gevonden. Terwijl de decemberstress toeslaat wordt de tijd die je hebt voor het kopen van een kerstcadeau alleen maar minder. Gelukkig zit je ook voor je last minute kerstcadeaus goed bij ons, want wie nu bestelt én onze gratis inpakservice aanvinkt weet zeker dat 'ie een mooi ingepakt cadeau onder de kerstboom heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerst boxershort van Jack & Jones?

Jack & Jones kerstondergoed

het kerstondergoed van Jack & Jones

Is fouter dan fout deze kerst jouw motto? Dat komt goed uit, want de Jack & Jones giftboxen barsten van de foute kerstprints. Coole kerstmannen, grappige pinguïns, sneeuwpoppen met een kerstmuts op en kerstkoekjes die je doen kwijlen van de honger... het kan niet gek genoeg. Het is bijna zonde om deze Jack & Jones giftboxen weg te geven, dus vooruit: we doen niet moeilijk als je ze liever voor jezelf houdt.

Jack & Jones kerstboxers én sokken

Maak het totale plaatje compleet en ga voor Jack & Jones boxers én sokken. Dat kan natuurlijk met losse Jack & Jones sokken, maar het is nog veel makkelijker (en leuker!) om te gaan voor een kerstige Jack & Jones giftbox met een matching underwear-combi. Zo schuift de gelukkige ontvanger geheel in stijl aan bij het kerstontbijt. En dat voor een prikkie. Want laten we eerlijk zijn: december is al duur genoeg.

je cadeaus snel in huis en gratis inpakservice

Dat je met een Jack & Jones giftbox iedereen (inclusief jezelf!) blij maakt, is wel duidelijk. Maar het wordt nog leuker: wie vandaag bestelt heeft zijn Jack & Jones kerstondergoed meestal morgen al in huis. Daarnaast pakken wij je kerstcadeaus gratis feestelijk in als je gebruikmaakt van onze cadeauservice. Makkelijker gaat het niet worden! Heb je toch nog wat meer kerstcadeaus nodig? Check dan al ons kerstondergoed of kijk nog even rond op onze cadeaupagina. Merry Christmas!

verder naar Jack & Jones boxers

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops