Boxershort sale: de beste deals voor hem en haar

Goedkope boxershorts gezocht? Perfect! De sale is losgebarsten en dat betekent kortingen tot 30% op jouw favoriete ondergoed. Speciaal voor koopjesjagers als jij hebben we onze favorieten uit de heren sale en dames sale geselecteerd. We willen je niet opjagen, maar een beetje haast is toch echt nodig, want voor de boxershort sale geldt op = opperdepop.

boxershort sale favorieten dames heren

de goedkoopste boxershorts voor hem

1. Björn Borg heren sale

Voor nog geen 10 euro per boxer heb je met deze Björn Borg 7-pack een koopje uit de Björn Borg boxers sale te pakken. Je hebt een hele week zomerplezier - voor elke dag is er een andere zomerkleur!

bjorn borg essential 7-pack var

2. Calvin Klein heren outlet

Rechtstreeks uit de Calvin Klein sale naar ons favorietenlijstje: deze zwarte boxershorts komen per drie en hebben in totaal een leuk prijsje van maar 32,95.

calvin klein 3-pack lowrise trunks combi zwart

3. PUMA korting voor heren

Nog geen 8 euro per boxer is wel héél voordelig. Gelukkig hebben we genoeg ingeslagen en kun jij losgaan met deze grootverpakking uit de PUMA outlet.

puma mixed prints 10-pack multi

4. goedkope Muchachomalo heren

30% korting scoren? Bij Muchachomalo kan alles en dus ook extreem veel korting krijgen in de Muchachomalo sale. Geloof ons, als je deze vrolijke 4-pack hebt geprobeerd, wil je niks anders meer.

muchachomalo 4-pack multi ii

5. Jack & Jones sale heren

Als boxerliefbhebber wist je vast dat dit merk altijd voordelig is. Maar echt, het kan nog voordeliger met een 3-pack voor 19,95 in de  Jack & Jones uitverkoop.

jack jones print pre 3-pack multi

het leukste sale ondergoed voor haar

1. dames sale Tommy Hilfiger

No worries! We zijn het goedekope dames ondergoed heus niet vergeten. Maak gelijk je set uit de Tommy Hilfiger outlet compleet en ontvang 20% korting op de bralette én slip.

tommy hilfiger dames mesh bralette wit
tommy hilfiger dames mesh brief wit

2. Björn Borg outlet dames

Dat Björn Borg niet alleen opruiming houdt voor heren, maar ook voor dames, bewijst deze 3-pack boxershorts. Voor 37,95 naar 29,95 en dat met een populaire zomerprint: prima deal toch?

bjorn borg dames mini short 3-pack meadow geo

3. PUMA dames sale

Maar iets meer dan 6 euro per string betalen lukt je in de PUMA uitverkoop. Het enige probleem is dat de dames onderbroeken als een malle de shop uitvliegen, dus je moet snel je keuze maken.

puma dames iconic string 2-pack roze

Omdat we allemaal een potje blij worden van sale, hebben we op onze salepagina nog veel meer moois waarmee jij je ondergoedla aanvult. Jij blij, je portemonnee blij!

verder naar sale

onze shops