Björn Borg weet waarom sporten je slimmer maakt

Bij Björn Borg weten ze het zeker: een actief leven is het beste leven. Van zo'n sportief merk verwachten we ook niet anders, maar Björn Borg ging nog verder. Ze wendden zich tot de wetenschap en wat blijkt? Van sporten wordt niet alleen je lichaam, maar ook je hersenpan heel blij!

Bjorn Borg Performance

de voordelen

Uit onderzoek blijkt namelijk dat élke vorm van sporten, zelfs dat kleine rondje hardlopen of die korte gym sessie, voor een belangrijk verschil kan zorgen. Zo kunnen je hersenen bijvoorbeeld tot wel tien jaar jonger worden en zorgt bewegen voor instant stressvermindering en een beter geheugen. Je kunt zelfs je IQ een boost van meer dan vier punten geven!

blijf in beweging

Genoeg redenen dus om jou in beweging te krijgen, en met hun nieuwe campagne wil Björn Borg dan ook precies dat bereiken. Het speciale Performance ondergoed draagt daar een steentje aan bij: in zo'n stoere, kwalitatieve boxer kan die work-out niet meer stuk. En als je eenmaal bezig bent, is er geen houden meer aan - elke stap die je zet maakt je immers slimmer. Denk daar maar eens aan!

extra motivatie

Nog niet genoeg motivatie om de fitste versie van jezelf te worden? Dan doen we er nog een schepje bovenop met een speciale actie. Bestel je voor minimaal 39.90 aan Björn Borg sportondergoed, dan ontvang je een gratis bidon bij je bestelling. Nu kun je er écht niet meer omheen: hup, in beweging jij!

shop nu

onze shops