Björn Borg: boxers voor je beste kerst ooit

Bezig met laden...

Yes, hij is terug: de speciale holiday-collectie van je favoriete ondergoedmerk Björn Borg. Deze collectie stoomt je helemaal klaar voor de feestdagen. Niet alleen jijzelf, maar de hele familie loopt er in deze boxers op z'n kerstbest bij. Mits het je lukt om dit Björn Borg kerstondergoed cadeau te geven en niet zelf te houden, natuurlijk...

Björn Borg weet wat Kerstmis is

Voordat je denkt aan net iets te foute kerstboxers vol sneeuwmannen en rendieren: ho, ho, ho, dat valt reuze mee. Björn Borg weet hoe ze het feestelijk kunnen aanpakken zonder foute tierelantijnen. Het is namelijk wel zo handig als je jouw kerstondergoed de hele decembermaand kunt dragen. Wat je dan wel kunt verwachten? De Björn Borg boxers uit de kerstcollectie hebben winterse prints en rood met groene kleuren (toch lekker kerstig!). En dat afgewisseld met je favoriete basics!

niemand vergeten?

Al wil je familie het misschien niet toevoegen, iedereen wordt blij van een decembercadeau. Of het nou gaat om je opa, moeder, kind, zusje of schoonvader. Daarom hebben we tussen ons Björn Borg kerstondergoed voor ieder wat wils. En wist je al dat wij al deze cadeaus gratis inpakken? Bestel op tijd en je weet zeker dat jouw ingepakte Björn Borg kerstboxers op tijd onder de boom liggen. Of het nou gaat om een cadeautje voor jezelf of voor een ander. MERRY XMAS!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops