Björn Borg kerstboxers: het leukste cadeau voor Kerstmis

Bezig met laden...

Yes, hij is terug: de speciale holiday-collectie van je favoriete ondergoedmerk Björn Borg. In deze collectie ben je pas echt klaar voor de feestdagen! Niet alleen jijzelf, maar de hele familie loopt er in de Björn Borg kerstboxers op zijn of haar kerstbest bij. Tijd om een stapeltje van deze boxers cadeau te doen.

1. ultiem Björn Borg kerstcadeau

Het leukste cadeau om dit jaar te geven, zijn onze Björn Borg herenboxers. Ga voor een feestelijk 9-pack en je weet zeker dat hij voorlopig genoeg op voorraad heeft.

2. ultiem kerstcadeau in het klein

Deze Björn Borg 5-pack is er voor iedereen die fan is van de kerstboxers hierboven, maar een 9-pack te groot vindt. Wist je trouwens al dat er naast de katoenen boxers ook een Björn Borg microfiber boxershort in zit?

3. een winters duo

Wie zoekt naar een klein cadeau, moet ook zeker even dit winterse duo bekijken. Tijdens kerst draag je de geprinte boxer en na de kerst ligt de blauwe boxer uit de premium collectie voor je klaar.

4. kerst + fijne basics

Bij deze boxers wordt kerst afgewisseld met je favoriete basic boxers. Eén ding is zeker: met deze Björn Borg boxers met lange pijp, maak je hem hoe dan ook blij.

5. Björn Borg kerstondergoed voor haar

Maak het niet alleen voor hem, maar ook voor haar een december to remember. Dat kan met de Björn Borg damescollectie. Deze set is feestelijk, zonder kerstige tierelantijnen.

6. kerstkleuren voor jongens

Het ondergoed van Björn Borg is perfect voor iedereen! Precies, ook voor jongens hebben we de leukste cadeaus klaargezet. Wat dacht je van deze kerstige kleuren?

7. feestelijke meidenboxers

Alle meiden zijn gek op de meisjesboxers in deze 5-pack. De perfecte pasvorm met de chic taillebanden maken dit een perfect cadeau voor je dochter, zusje of nichtje.

8. combineer met sokken

Heb je jouw favoriete Björn Borg ondergoed gevonden? Ga nog snel even langs onze Björn Borg sokken, Björn Borg shirts of Björn Borg zwembroeken en maak je cadeau compleet.

Bekijk alle Björn Borg boxers, shop je cadeaus en jij bent klaar voor de kerst. En je weet het: we pakken al je kerstcadeaus gratis voor je in.

verder naar Björn Borg boxers

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops