Bienvenue nieuw merk: Lacoste

Met trots voegen wij weer een naam toe aan onze merken. Een hele bekende naam zelfs. Dit Franse merk combineert bewegingsvrijheid en stijl met een krokodillenlogo. Gaat er al een belletje rinkelen? We hebben het natuurlijk over Lacoste.

op sport geïnspireerde elegantie

Hoogste tijd om terug de schoolbanken in te gaan voor een korte geschiedenisles. Lacoste is namelijk al opgericht in 1933 door een echte sportman. En dat was er een met smaak, obviously! Want volgens René Lacoste is spelen en winnen zonder elegantie niet genoeg. En zo gezegd, zo gedaan: het merk popt basic modellen om tot elegant ondergoed. Maar een kledingstuk van Lacoste is pas compleet met een krokodillenlogo. Wist je al dat dit beeldmerk is ontstaan uit een weddenschap? Bij de winst van een tenniswedstrijd zou René een tas met krokodilmotief voor zijn coach kopen. En zo ontstond ‘the croc’ als bijnaam.

net dat beetje extra

Behalve aan het logo herken je het ondergoed van Lacoste aan de hoogwaardige afwerking van details die nét dat stukje extra geven en de materiaalmix die sporters comfort biedt. Ook aan 'sporters' die bankhangen als topsport beschouwen! Een perfect voorbeeld is deze boxer 3-pack met als echte finishing touch de driekleurige boord. Of heb je liever deze 2-pack, waarbij niet alleen het krokodillenlogo groen is, maar ook de trunks je een extra dosis Lacoste geven? Van microfiber tot katoen, bekijk hier de volledige collectie!

onze shops