7 wijde boxers waarmee je de zomer overleeft

Jongens, jongens, wat was (en is) het warm. Hate it or love it, maar dat de boel daarbeneden wat broeiierig kan worden, is het met deze temperaturen een feit. Wijde boxers zijn dan ook extra populair als het kwik stijgt, want: luchtig en los. Maar ja, het oog wil ook wat, dus zie hier de zeven leukste exemplaren!

wijde boxers

1. klassieker

Wie normaal gesproken fan is van de klassieke Calvin Klein boxer, doet er in de zomer goed aan om zijn wijde broertje te proberen. Zelfde stijl, maar nóg comfortabeler met die warmte.

2. lekker kleurtje

Het is geen roze, maar ook geen rood - hoe dan ook, wij worden blij van deze zomerse Levi's boxer in een nog zomerser kleurtje. Hij komt in een 2-pack met een gestreepte variant.

3. supercool

Niet alleen het luchtige katoen maar ook de ijsjesprint zorgt voor de benodigde verkoeling op hete dagen. Pockies weet wet hoe het moet!

4. logo gespot

Nog zo'n klassieker! Aangezien deze een knoepert van een logo op de tailleband heeft, is-ie ook bijzonder geschikt voor dagen waarop je niet van plan was een shirt aan te trekken.

5. spetter pieter pater

Als er op sommige hete dagen geen frisse duik in zit, kun je dankzij de vrolijke badeendjes op deze boxer toch een beetje waterpret beleven.

6. schudden maar

Aangezien deze bootylicious boxer zakken heeft, hoef je er niet eens een broek overheen te dragen als het warm is. Komen die billen van jou (en al die andere) er nóg beter in uit.

7. streepje voor

En in ons rijtje met wijde boxers mag deze tijdloze topper natuurlijk niet missen. Of je nu daadwerkelijk voor streepjes gaat of een van de vele ruitjesprints kiest: een streepje voor heb je met DEAL sowieso. 

Meer wijde boxers zien? Bekijk het volledige aanbod!

shop nu

onze shops