5 valentijnsboxers om verliefd op te worden

Originele, grappige, speciale of leuke valentijnscadeaus gezocht om zijn hart mee te veroveren? Check, check, check en nog eens check. Omdat je dit jaar niet land en stad kan afstruinen voor het perfecte valentijnscadeau, hebben wij een lijstje met de mooiste valentijnsboxershorts voor hem. En die bestel je gewoon bij ons online. Nog veel mooier: ze liggen zelfs de volgende dag gratis ingepakt voor je deur. Want all you need is love... en een valentijnsonderbroek!

valentijn onderbroek Björn Borg

1. love all the way

Niets anders bewijst meer hoeveel jij van hem houdt dan een echte valentijnsboxershort met hartjes. Björn Borg komt met dé boxershort voor wat romantiek down under ;).

2. drie in één

Ook dit boxertrio voor mannen maakt wel duidelijk dat jij zijn valentijn wil zijn, denk je niet? Als je nou effe zorgt dat hij de hartjesboxer gelijk aantrekt, kan hij de zwarte boxers bewaren voor de rest van het jaar.

3. kleur van de liefde

Is een zoetsappige valentijnsonderbroek met hartjes niet jouw ding? Spiek dan eens tussen al het rode herenondergoed. Vind je ongetwijfeld iets moois!

4. stille hint

Een valentijnscadeau met een knipoog. Want tja, als hij te beroerd is om zijn onderbroeken te wassen of elke dag een schone aan te trekken (ieks!), helpt deze set hem een handje op weg.

5. romantische datenight

Ook leuk om tegenaan te kijken tijdens je valentijnsavond is een zachte microfiber boxershort met bloemetjes. En geef toe: het is in ieder geval origineler dan je standaard bosje bloemen.

6. bonus: sokken

Voor iedereen die de perfecte valentijnsonderbroek nog niet heeft gevonden of juist een extra valentijnscadeau nodig heeft, hebben we een bonustip: check eens onze valentijn sokken op sokken.nl!

Het is bijna onmogelijk, maar zit hier echt geen leuk valentijnscadeau voor hem tussen? Spiek dan eens tussen alle cadeaus én herenboxers.

verder naar herenondergoed

onze shops