Van te strak ondergoed tot doorschijnend ondergoed: welke frustraties je ook hebt, ze zijn hoe dan ook verschrikkelijk irritant. En onnodig trouwens, want er bestaat genoeg fijn ondergoed voor iedereen, dus ook voor jou. Tips nodig? Met deze oplossingen is een zorgeloos onderbroekenleven dichterbij dan je denkt en kun jij je focussen op leukere dingen ;)

1. ondergoed met zichtbare naden

Stel: je hebt net een mooie pantalon, nieuwe legging of je lievelingsrokje aangetrokken, je wilt de de deur uitstappen, werpt nog één laatste blik in de spiegel en ziet: shit, de lijnen van mijn ondergoed zijn zichtbaar. Een stel dikke stiksels trekt de aandacht, in plaats van die mooie bilpartij van je. Wil je niet.

Waarom is mijn ondergoed zichtbaar?

Een 'gewone' onderbroek heeft vaak dikke naden. Niks mis mee, maar als je een strakke pantalon, broek, legging, rok of jurk draagt, kan het zijn dat je precies de lijnen van je onderbroek ziet lopen.

Welk ondergoed is onzichtbaar?

Ga voor naadloos ondergoed! ten Cate heeft bijvoorbeeld heel veel onzichtbaar ondergoed. Dankzij de speciale laser-cut techniek zijn de naden hartstikke plat en heb je ondergoed dat niet aftekent.

verder naar naadloos ondergoed

 

2. ondergoed dat doorschijnt

Als je eenmaal een onderbroek met platte naden hebt, moet je nog op zoek naar ondergoed dat niet doorschijnt. Alhoewel, een doorschijnende boxershort is vast niet het echte probleem, maar als je onderbroek door je broek heen schijnt wordt het wél een probleem.

Waarom schijnt mijn ondergoed door?

Heel simpel: waarschijnlijk heb je gewoon de verkeerde kleur boxer of slip te pakken. Vooral een zwart of geprint exemplaar kan door een lichte kleur broek schijnen. Een andere veelgemaakte fout is wit ondergoed onder een witte broek dragen. 

Welk ondergoed schijnt niet door?

Als je niet wilt dat iedereen de kleur van je underpants ziet, moet je gaan voor een huidskleur. Rood bij een lichte huid of zwart bij een donkere huid helpt ook voor wie zoekt naar ondergoed dat je niet ziet.

verder naar rood en roze ondergoed damesverder naar rood en roze ondergoed herenverder naar zwart ondergoed damesverder naar zwart ondergoed heren

 

3. klam ondergoed

Van frustraties over boxers die niet goed zitten, gaan we over op boxers die niet goed voelen. Een zwetende, klamme boxer is niet wat je wilt en al helemaal niet bij warm vakantieweer. We kennen vast allemaal de zweetreet wel, ieks!

Waarom voelt mijn ondergoed klam?

Materiaal is het toverwoord dat een heleboel kan doen voor je billen. Hoewel we normaal gesproken niks slechts over katoen of synthetische materialen te melden hebben, kun je bij écht warm weer beter iets anders kiezen.

Welk ondergoed is ademend?

Wat je wel wilt is ademend ondergoed dat niet zweet en dan kies je het liefst materialen als bamboe, modal of lyocell. Bij een ademende onderbroek komt ook nog het extra voordeeltje dat deze stoffen beter zijn voor de hele boel down under.

verder naar ademend herenondergoedverder naar ademend herenondergoed

 

4. te strak ondergoed

Ook niet best voor alles daarbeneden is een te strakke boxer. En zeg nou eerlijk: als de boel ontzettend schuurt en afknelt is dat niet bepaald prettig, want je wilt gewoon fijn ondergoed dat niet schuurt.

Waarom zit mijn ondergoed te strak?

De meest voor de hand liggende reden: je onderbroek is te klein. Al pas je het liefst nog in een maatje XS, misschien wordt het tijd om een maat groter te kopen.

Welk ondergoed knelt niet af?

De beste tip tegen te strak ondergoed is een maat groter kopen. Wil je daar nog niet aan toegeven? Voor mannen zijn wijde boxershorts een optie, want anders dan in een te kleine onderbroek, voel jij je in een wijde boxer vrijer dan ooit tevoren.

verder naar wijde boxers

 

5. je onderbroek kruipt op

Knellend ondergoed is niet best, maar van een opkruipende boxer wordt je ook niet vrolijk. Misschien rollen de pijpjes van je boxer wel steeds omhoog of kruipt je slip zo hoog dat het steeds tussen je billen zit. Niet prettig.

Waarom kruipt mijn ondergoed omhoog?

Als de pijpjes van je boxer steeds oprollen zou het goed kunnen dat je een maat te groot hebt gekocht. Wat ook kan is dat je boxer gewoon oud is, gaat lubberen en nodig aan vervanging toe is. Kruipt je onderbroek steeds tussen je billen (en draag je geen string)? Dan is je ondergoed misschien juist te klein, te kort of past het ondergoedmodel simpelweg niet bij jouw lichaamsbouw.

Welke onderbroek kruipt niet tussen je billen?

Als je onderbroek steeds opkruipt, wordt het tijd om wat nieuws in te slaan. Tip: ga voor een boxer met langere pijpjes. Voor heren hebben we boxers met lange pijpjes en extra lange pijpjes en voor dames shorts met pijpjes.

verder naar lange pijp voor herenverder naar shorts voor dames

 

Kortom: wil je wel een juiste boxer dragen? Shop dan snel onzichtbaar en ademend ondergoed dat niet doorschijnt én de juiste maat heeft bij elkaar. We hebben genoeg op voorraad en vandaag besteld is morgen in huis.