Bezig met laden...

Björn Borg performance boxershorts

Björn Borg perfomance underwear geeft alle steun en toeverlaat die je nodig hebt, tijdens welke activiteit dan ook. Al het sportondergoed van Björn Borg performance is namelijk gemaakt voor sporters die zowel qua pasvorm als functionaliteit én design geen genoegen nemen met minder. Björn Borg sportondergoed is gemaakt voor actie: dankzij vochtregulerende materialen zoals microfiber en een unieke constructie die schuren voorkomt, presteren heren, dames en kinderen in Björn Borg performance underwear op hun allerbest.

Björn Borg performance boxershorts
filter & sorteer

29 producten

Björn Borg performance sportondergoed

Kies je voor sportondergoed, dan ga je voor de speciale Björn Borg performance boxers! Deze boxershorts zijn gemaakt van microfiber en bevatten in sommige gevallen speciale panelen van mesh. De voordelen van deze stof zijn eindeloos: van een dunnere, zachtere stof tot een perfecte vochtregulatie. Terwijl jij je in het zweet werkt voor dat goddelijke lichaam, zorgen je Björn Borg performance shorts voor de rest. En aan de looks hoeft het ook zeker niet te liggen, want met de altijd stijlvolle designs worden jouw sportbuddy's ongetwijfeld jaloers op jouw Björn Borg performance boxer.

waarom een Björn Borg performance boxer

Waarom Björn Borg performance shorts beter zijn? Katoen zuigt vocht op en daardoor blijft je zweterige boxer dus tegen je lichaam aan plakken. Vies verhaal. Bovendien worden natte dingen ook sneller koud, dus kost het je lichaam meer energie om warm te blijven. En behalve nat en koud wordt je huid van een klamme boxershort ook zacht. Allesbehalve stoer, en bovendien behoorlijk gevoelig voor pijnlijke schuurplekken. Katoen is comfortabel, maar niet geschikt om in te sporten. Als je prestaties wilt leveren: probeer een performance boxer van Björn Borg!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops